[ŽT] Pasiekė pirmąją gynybos liniją. Ždanovas skelbia galingą žinią (Video)  (1)

Karo ekspertas Olegas Ždanovas apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę ir sunkumus fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant kai kurių užsienio ekspertų priekaištų, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas vyksta gana lėtai, Olegas Ždanovas ne tik paaiškino, kodėl viskas taip yra, bet ir prisiminė sėkmes. Minų laukai yra viena sunkiausių kliūčių kelyje į laikinai okupuotų teritorijų išlaisvinimą. Ir nors šis klausimas gana opus, Ukrainos gynybos pajėgoms juda į priekį, o kai kur jau pasiekė pirmąją priešo gynybos liniją.

Olego Ždanovo informaciją apie tai, kur Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko pasiekti pirmąją rusų gynybos liniją, rasite „YouTube“ vaizdo įraše.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas kalbėjo apie sunkumus, su kuriais susidūrė Ukrainos kariuomenė puolimo metu: „Aš pasakysiu, kad taip, tai labai sunku įveikti. Kodėl? Kadangi nėra galimybės tinkamai išvalyti minų lauko, o nuotolinis išminavimas nesuteikia 100% apsaugos nuo jų. Be to, nepamirškite Rusijos artilerijos“.

Karo ekspertas nudžiugino informacija apie tai, kur Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko pasiekti pirmąją okupantų gynybos liniją: „Berdiansko ir Melitopolio kryptimis praktiškai pasiekėme pirmąją gynybos liniją. Ypač Berdiansko kryptimi , mes iš tikrųjų pasiekėme pirmąją gynybos liniją.“

 

Ždanovas atkreipė dėmesį į didžiulę Ukrainos ginkluotųjų pajėgų problemą, kurią reikia išspręsti puolimo metu: „Kalbant apie minas, galiu pasakyti, kad Rusijos kariuomenė naudoja minų lauko manevrą, ji minuoja laukus nuotoliniu būdu, pritaikydama raketų paleidimo įrenginius, tokius kaip „Uragan“ ir „Tornado“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(6)
(27)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: