Tai bomba! Girkinas ragina sukilti. „Niekšas sugebėjo „pripūsti dulkių į akis“  ()

Girkinas paragino Putiną užtikrinti, kad valdžia būtų perduota „tikrai pajėgiam ir atsakingam žmogui“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos teroristas Igoris Girkinas tvirtina, kad 23 metus Rusijos Federaciją valdė „niekšas, kuris sugebėjo „pripūsti dulkių į akis“ nemažai gyventojų daliai“.

„Dabar tai paskutinė valstybės teisėtumo ir stabilumo sala. Nuversti ją „nelegaliu būdu“ reiškia „sėkmingai užbaigti“ darbą tų, kurie savo laiku į sostą pasodino „unikalų pranašumą“. Šalis neišgyvens dar 6 metų šios bailios vidutinybės valdžioje. Ir vienintelis dalykas, ką naudingo jis dar galėtų padaryti tai užtikrinti, kad valdžia būtų perduota kažkam. tikrai galinčiam ir atsakingam. Gaila, bet jam tai net į galvą neateis. Ir jei ateis, tai „gebėjimą pasirinkti partnerius“ mes jau matėme daug kartų“, – rašė jis.

Teroristas pasiskundė, kad 15 metų negirdėjo: „Prezidentas įsakė, prezidentas nubaudė, prezidentas davė komandą, prezidentas prisiėmė atsakomybę“.

„Apgailėtinas verkšlenimas, skundai dėl partnerių, raginimai „už visa, kas gera, prieš visa, kas bloga“ – šito kiek tik nori. Tačiau labai labai ilgą laiką prezidento retorika nė iš tolo nepriminė tradicinio „vyriško standarto“ - „reikia būti, o ne atrodyti“. Daug kalbų, minimumas reikalų ir absoliutus neatsakingumas už nesėkmes - tai „šiuolaikinio Putino" stilius“ (nuo 2014 metų). Ir dar - mėšlinas melas. Bet ir jo nuo karo pradžios nesigirdi“, – rašė Girkinas.

 

Jis išreiškė įsitikinimą, kad silpnas, bet protingas karalius yra linkęs rasti protingą ir stiprios valios kanclerį (premjerą, sekretorių ir kt.), kuris valdytų tol, kol jis karaliautų.

„Istorijoje pilna tokių sėkmingų tandemų pavyzdžių... Liudvikas XIII ir Rišeljė, Vilhelmas XI ir Bismarkas ir taip toliau... O pas mus?! Kudrinas, Medvedevas, Mišustinas – premjerai, Ivanovas, Serdiukovas, Šoigu – vadai...  kuo toliau – tuo gražiau“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(1)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: