[ŽT] „Reikia ignoruoti visus pareiškimus.“ Skelbiamas vienintelis būdas, kaip kalbėti su Rusija (Video)  ()

Visus rusų pareiškimus tikrai reikėtų ignoruoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, aviacijos instruktorius Romanas Svitanas sakė, kad nereikėtų tikėti rusų okupantų Kryme žodžiais, kada jie pasiduos, nes už to tikrai slypi apgaulė. Šią nuomonę karo ekspertas išsakė interviu Jevgenijai Kutnovai, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Fabrika novin“ („Фабрика новин“).

„Jei jie sako, kad pasiduoda, vadinasi, jie vilkina laiką, kad galėtų įkąsti“, - aiškino Svitanas. – „Kontaktuoti su priešu galima tik per taikiklį. O kontaktas gali būti tik per ugnį. Su jais negalima kalbėtis nei apie tai, nei apie ką nors kita.

Tada karo analitikas pasakė, kad Ukraina jau pasakė rusams, kaip jie gali palikti Krymą, jei turi noro išlikti – mestis nuo sugriuvusio Kerčės tilto į jūrą ir plaukti į Tamanę. Tai vienintelis mechanizmas.

 

„Nėra jokios prasmės pataikauti jų pareiškimams „mes pasiduodame“. Jie persigrupuos, įsitvirtins ir apmėtys Kyjivą „Kinžal“. Jie ras skaudų tašką, kad sugriautų padėtį. Tokie yra rusai, nesukalbama liaudis. Su jais negalima kontaktuoti“, - apibendrino Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(1)
(109)

Komentarai ()

Susijusios žymos: