Ukrainietiški Su-24 tapo tikru košmaru rusams. Skelbiama, kas nutiko  ()

Pasak Italijos karo eksperto Thomaso Taynerio, Rusija 90 procentų savo sparnuotųjų ir balistinių raketų paleidžia į bazę, kurioje, kaip manoma, yra Ukrainos karo lėktuvai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-09 Ukrainietiški Su-24 tapo tikru košmaru rusams. Skelbiama, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastarąsias kelias savaites Ukrainos gynybos pajėgoms ne kartą pavyko pataikyti į taikinius Rusijos Federacijos okupuotose teritorijose. Apie tai rašo Šveicarijos laikraštis „Blick“.

Leidinyje teigiama, kad sėkmingi Ukrainos kariuomenės smūgiai daugiausia vykdomi ilgo nuotolio raketomis „Storm Shadow“ ir SCALP, tačiau vakarietiški ginklai nėra pagrindinė pagrindinių Rusijos ginkluotųjų pajėgų logistikos centrų sunaikinimo priežastis.

Straipsnio autoriai pažymėjo, kad modernizuoti Ukrainos bombonešiai Su-24M tapo Rusijos karinės vadovybės „košmaru“.

Pavyzdžiui, kelias savaites Rusijos ginkluotosios pajėgos atakavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bazes Ukrainos vakaruose, kur, jų nuomone, yra įsikūrę naikintuvai Su-24. Visų pirma, kalbama apie oro bazę Starokostiantinovo mieste.

 

Pasak italų karo eksperto Thomaso Taynerio, minėta Rusijos ginkluotųjų pajėgų taktika nėra labai sėkminga.

„Rusija paleidžia 90 procentų savo sparnuotųjų ir balistinių raketų į bazę, kurioje yra šie orlaiviai. Ir vis dėlto Rusija ir vėl patiria nesėkmę“, - pažymėjo Tayneris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(1)
(47)

Komentarai ()