„Microsoft“ tikisi rekordinių „Office 2010“ pardavimų  (13)

Bendrovė „Microsoft“ pradėjo mažmeninę prekybą naujuoju biuro programų paketu „Office 2010“. Nepaisant to, kad rinkoje yra rimtų konkurentų, siūlančių nemokamus biuro programų rinkinius, „Microsoft“ tikisi rekordinių „Office 2010“ pardavimų rezultatų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pati pigiausia ir paprasčiausia paketo versija „Office Home and Student“ su „Word“, „Excel“, „PowerPoint“ ir „OneNote“ programomis kainuos 150 JAV dolerių, skelbia „Physorg.com“. Paketą įsigiję vartotojai jas galės įsidiegti 3 namų kompiuteriuose.

280 dolerių kainuojančioje „Office 2010“ versijoje yra ir „Outlook“ elektroninio pašto programa, o brangiausiame 500 dolerių kainuojančiame naujojo biuro programų paketo variante yra ir „Publisher“ bei „Access“ programos. Be to, „Microsoft“ pirmą kartą pateikė nemokamas pagrindinių 4 „Office“ programų versijas, skirtas naudoti internete.  Tiesa, jų funkcinės galimybės yra apribotos.

Tokio optimizmo bendrovės vadovams įkvėpė „Office 2010“ „beta“ versiją parsisiuntusių vartotojų apklausos rezultatai. 75 proc. respondentų pareiškė planuojantys įsigyti „Office 2010“ per 6 artimiausius mėnesius. Iš viso „Office 2010“ „beta“ buvo parsisiųsta daugiau nei 9 mln. kartų, tai daugiau nei 6 kartus viršija analogišką „Office 2007“ „beta“ rodiklį. Pasak bendrovės atstovų, tai liudija didelį vartotojų susidomėjimą naujuoju biuro programų paketu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)

Susijusios žymos: