„Jie tikėjo, kad jiems pavyks pabėgti.“ HIMARS nušlavė Rusijos poligoną su kariais (Video)  ()

Po dviejų HIMARS smūgių mažiausiai aštuoni priešo kariai buvo sunaikinti, o dar mažiausiai keturi buvo sužeisti. Pabėgimui paruošta mašina neleido kovotojams laiku palikti bazės – sviedinys „atkeliavo“ ir ten.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynėjai sėkmingai sunaikino rusų karius neįvardytoje fronto dalyje. Rugpjūčio 16 dieną „Tautinis pasipriešinimo centras“ pasidalino atitinkama filmuota medžiaga.

„Gynybos pajėgos kokybiškai „dirba“ su okupantais, apie kuriuos informaciją pateikė ukrainiečiai iš laikinai okupuotų teritorijų“, – vaizdo įrašą rašė Centrinė saugumo tarnyba.

Filmuotoje medžiagoje matosi, kaip šalia bazės esančiame lauke rusų įsibrovėliai išsirikiavo pratybiniam šaudymui. Tai yra 18 „potencialių taikinių“, skirtų HIMARS raketų paleidimo sistemai.

Smūgio momento dronui nufilmuoti nepavyko, nes buvo veikiamas priešo radioelektroninio karo priemonių, tačiau nufilmavo smūgio pasekmes. Ukrainos pajėgoms pavyko likviduoti aštuonis Rusijos kovotojus ir sužeisti dar keturis.

 

Tačiau tuo puolimas nesibaigė, nes įsibrovėliai, kuriems pasisekė išsigelbėti, bandė pabėgti automobiliu. Likę gyvi kariuomenės vyrai taip pat slėpėsi „mokymosi klasėje“, tačiau ten juos rado ir HIMARS.

„Ačiū visiems, kurie praneša informaciją apie priešą“, – baigiama vaizdo įraše.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: