[ŽT] Proveržis atšaukiamas. SBU pulkininkas skelbia netikėtą žinią. Kas nutiko fronte (Video)  ()

„Dar anksti kalbėti apie pagrindinės priešo linijos proveržį, nes tam dar reikės įdėti daug pastangų.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-03 [ŽT] Proveržis atšaukiamas. SBU pulkininkas skelbia netikėtą žinią. Kas nutiko fronte (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į fronto proveržio temą netikėtai sureagavo Romanas Kostenko, sakydamas, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos dar neįveikė pirmosios rusų gynybos linijos, o įveikė tik „pilkąją zoną“. Tada garsusis „kiborgas“ išsamiai paaiškino apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą ir paaiškino, kodėl susidarė klaidinga nuomonė apie fronto proveržį.

Romano Kostenkos interviu televizijos kanalui „Priamyj“ galima rasti „YouTube“.

Jis paaiškino, kodėl kilo painiava dėl fronto proveržio ir kurioje priešo gynybos linijoje iš tikrųjų dabar yra Ukrainos ginkluotosios pajėgos: „Nesutinku su tuo, kad mes pralaužėme pirmąją liniją, gal mes kalbame apie skirtingus dalykus. Pavyzdžiui, jei civiliai nekalba karine terminologija, tai kai kuriems ta „pilkoji zona“, pro kurią praėjome, kur buvo priešo apsaugos daliniai, ir yra ta „pirma linija“.

Kariuomenei pirmoji gynybos linija yra linija, kuri eina toliau už Robotynės, kur ji yra labiau įtvirtinta. Manau, kad kariniu požiūriu tai yra pirmoji linija, o ten, kur mes anksčiau ėjome, tai buvo saugumo daliniai, kurie saugojo pagrindines gynybos linijas, todėl manau, kad dar anksti kalbėti apie pagrindinės priešo linijos proveržį, nes tam dar reikės įdėti daug pastangų“, – apibūdino Romanas Kostenko.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(6)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: