„Žinoma, Putinas bijo“. Kas vyksta prie Maskvos (Video)  ()

Nuolatinės dronų atakos sukelia baimę bunkerio diktatoriui Vladimirui Putinui. Kremliaus uzurpatorius, apimtas panikos, į savo rezidenciją traukia oro gynybos sistemas iš visos Rusijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar šalis agresorė neapgalvotai silpnina rytinius regionus, kad tik išgelbėtų nusikaltėlį V. Putiną. Tokią nuomonę išsakė Rusijos opozicijos politinis strategas Abbasas Galliamovas.

Visos oro gynybos priemonės yra koncentruojamos, siekiant apsaugoti diktatorių

Rusijos žiniasklaida rodė oro gynybos „Pantsir S-1“ dislokavimo aikštelės statybą. Ji įrengiama šalia Rusijos prezidento Novo-Ogariovo rezidencijos, esančios Odincovo rajone. V. Putino būstas yra už 10 kilometrų.

Pagal internete pasirodžiusius palydovinius vaizdus, ​​„Pantsir S-1“ zona buvo aptverta tvora, sistemai pastatyti podiumai.

„Žinoma, V. Putinas bijo,“ – kalbėjo Rusijos opozicijos politinis strategas.

Rugpjūčio pabaigoje pasirodė informacija, kad Rusija vienu metu išvežė oro gynybos sistemas S-300 iš dviejų ginčijamų salų prie šiaurinės Japonijos. Prieš keletą metų rusai su patosu, skambindami ginklais, įrengė jas Kurilų salose, o dabar tyliai iš ten pašalino.

 

„Paliekami be apsaugos Tolimieji Rytai. Apskritai Rusija prieš Kiniją darosi bejėgė. Tai tikriausiai dėl V. Putino baimės. Jis supranta, kad kai tik ukrainiečiai turės galimybę pulti jo rezidenciją, jie mielai tai padarys,“ - apibendrino A. Galliamovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: