„Tai sukėlė isteriją tarp Rusijos generolų.“ Ką padarė Ukraina  ()

Rusijos karo propagandistai ir toliau skelbia aliarmą dėl padėties prie Bachmuto, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos skaldo Rusijos armiją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-21 „Tai sukėlė isteriją tarp Rusijos generolų.“ Ką padarė Ukraina  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Virtinė Ukrainos pajėgų karinių pergalių buvo skaudus smūgis Rusijos vadovybei, kuri meta karius į mėsos puolimus, bandydama susigrąžinti prarastas pozicijas. Tačiau puolimas yra chaotiškas ir lydimas didžiulių Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolių. Apie tai rašo Z-karo korespondentas slapyvardžiu „Fililog v seroj zone“, skelbdamas nepatogią rusams tiesą iš fronto linijos.

Pasak jo, pagrindinė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų auka Bachmuto krypties fronte ties Andrijivka buvo Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų 72-oji brigada, kuri buvo mesta šturmuoti ukrainiečių pozicijų.

Ukrainos vėliava virš Andrijivkos sukėlė tikrą isteriją tarp rusų vadų.

„Motorizuotoji šaulių brigada, sumalta į miltus pačioje Andrijivkoje ir jos apylinkėse, yra tiesioginė pasekmė siekio užkirsti kelią mėlynos-geltonos vėliavos virš griuvėsių iškėlimui ir priešo pergalingų pranešimų apie šių griuvėsių užvaldymą pasirodymui. Brigada buvo natūraliai sudaužyta ugnies maiše, nes nebebuvo kur dingti. O kadangi brigada buvo sudaužyta, ir nebuvo kam sutrukdyti iškelti mėlynos geltonos spalvų vėliavą, ji buvo iškelta. Mes turime brigadą į minusą, jie turi vėliavą į pliusą“, - rašo jis.

 

Panaši situacija rusams susiklostė ir Kliščijivkos rajone.

Dabar Rusijos ginkluotosios pajėgos atsidūrė situacijoje, kai gynyba palei liniją Kliščijivka - Kurdiumivka yra pakibusi ant plauko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(158)
(7)
(151)

Komentarai ()

Susijusios žymos: