„Viskas sudaužyta“. Azerbaidžanas užpuolė Rusijos bazę. Skelbiamas video  ()

Socialiniuose tinkluose skelbiami vaizdo įrašai, kaip po bazę laksto rusų „taikdariai“. Yra žinoma, kad žuvo 6 Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų kariai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-23 „Viskas sudaužyta“. Azerbaidžanas užpuolė Rusijos bazę. Skelbiamas video  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keli rusų „taikdariai“ žuvo per Azerbaidžano karinę operaciją Kalnų Karabache. Kaip pranešama, internete plinta vieno iš smūgių rusų bazei vaizdo įrašas. Apie tai savo „Telegram“ kanale pranešė propagandistas Aleksandras Kocas.

Vaizdo įraše matyti, kad po bazę bėgioja rusų kariai. Pati bazė yra vieno aukšto konteineris. Fone nuo smūgio kyla dūmai. Šiuo metu vaizdo įrašo autentiškumo patvirtinimų nėra.

„Viskas, mūsų komanda pakliuvo“, – sako vaizdo įrašo autorius.

Yra žinoma, kad nuo rugsėjo 19 d. dėl Azerbaidžano karinės operacijos metu žuvo 6 Rusijos kariai iš „taikdarių“ grupės. Azerbaidžano Generalinė prokuratūra iškėlė dvi baudžiamąsias bylas dėl mirties. Vienas automobilis buvo apšaudytas Janiatag kaime. Antrasis atvejis yra susijęs su nenustatytų armėnų separatistų formacijų narių veiksmais. Jie sušaudė „taikos palaikymo“ kontingentui priklausantį „KamAZ“.

 

 

Tarp likviduotų buvo Rusijos armijos „taikdarių“ vado pavaduotojas, 1-ojo laipsnio kapitonas Ivanas Kovganas. Kremliaus spaudos tarnyba taip pat pranešė, kad Azerbaidžano prezidentas Ilhamas Alijevas atsiprašė Maskvos ir pareiškė gilią užuojautą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)

Komentarai ()