Netikėti įvykiai. Puolė Rusijos tankai su Ukrainos vėliavomis. Prasidėjo beprotnamis (Video)  ()

„Sliekų tankai šturmavo po geltonai mėlyna vėliava. Gavo normaliai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupantai provokacijų griebiasi ne tik Juodojoje jūroje. Vienoje iš krypčių Rusijos įsibrovėliai bandė atakuoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas, prisidengę Ukrainos vėliavomis, sakė atskiros Ukrainos oro žvalgybos grupės vadas su šaukiniu „Madiar“.

„Sliekų tankai šturmavo po geltonai mėlyna vėliava. Gavo normaliai“, – sakė jis.

Anot jo, priešas bandė prasiveržti tankais ir pėstininkų kovos mašinomis, tačiau Ukrainos gynėjai sužlugdė įsibrovėlių planus. Kariškis patikslino, kad okupantai norėjo susigrąžinti anksčiau prarastas Ukrainos teritorijas.

„Jie norėjo įžūliai ką nors susigražinti“, – sako „Madiar“. Anot jo, dėl tokio puolimo maždaug dešimt priešo tankų buvo sunaikinta.

Žvalgybos pareigūnas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota Ukrainos žeme judanti priešo technika. Visų pirma galite pamatyti, kaip tankai šaudo „iš ratų“, veržiasi į priekį, tačiau kai kurie iš jų beveik iš karto sustoja dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakų ir virsta fakelais. Nepaisant to, kiti įsibrovėliai tęsia savo „puolimą“.

„Madiar“ stebisi, kur veržiasi priešo daliniai, ir pažymi, kad šis „proveržis“ neturi prasmės.

Tarp paskelbtų šio priešo puolimo epizodų yra ir tanko judėjimas, kuriane sėdi šeši okupantai. Matyt, jo įgula kažkuriuo metu suvokia savo elgesio absurdiškumą, apsisuka ir pradeda judėti priešinga kryptimi. Keli rusai bėga pėsčiomis, jis juos pasiima.

„Taksi paruošta, jie susipakavo“, – komentuoja „Madiar“. Po kurio laiko įvyksta ukrainiečių ataka – rusų technika sprogsta.

robert_madyar

 

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(3)
(107)

Komentarai ()

Susijusios žymos: