Beprasmės Simonian sapalionės. Ar Rusija gali ryžtis branduolinei avantiūrai  (1)

Garsi Rusijos propagandistė Margarita Simonian siūlo „kur nors virš Sibiro“, Rusijos teritorijoje, susprogdinti atominę bombą. Visiškai rimtai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Serhijus Grabskis teigia, kad Rusija niekada nebandė savo branduolinės ginkluotės, todėl Kremlius neįsivaizduoja, kokius branduolinius ginklus turi ir ką jie gali. Todėl beprasmiška Simonian samprotavimą“ vertinti rimtai.

Simonian siūlo „kur nors virš Sibiro“ surengti termobranduolinį sprogimą tikintis, kad jis iš rikiuotės išvestų visą JAV ir Vakarų radijo elektroniką, ypač palydovus ir telefonus. Grabskis teigia, kad Simonian net nežino, ar sprogimas tai sukeltų.

Be to, per pastaruosius 50 metų pasaulis sukūrė branduolinių ginklų ir objektų stebėjimo sistemą. Rusija nieko panašaus negalėtų padaryti nepastebėta. JAV ir partneriai nepastebi jokių pokyčių Rusijos branduolinių objektų veikloje. Ir tai, pasak karo eksperto, turėtų mus visus nuraminti.

 

„Tokios karštligiškos Simonian mintys gali būti susijusios su jos noru atkreipti į save dėmesį. Ji tiesiog nesupranta, apie ką kalba ir kas apskritai yra branduolinis ginklas“, – pabrėžė Serhijus Grabskis.

(9)
(1)
(8)

Komentarai (1)