[ŽT] Kyla darbininkų klasė. „Moki pagal sutartį, ir taškas.“ Kas vyksta Rusijoje  (2)

„Darbininkų klasė kelia galvas.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-11 [ŽT] Kyla darbininkų klasė. „Moki pagal sutartį, ir taškas.“ Kas vyksta Rusijoje  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuostabios naujienos iš tariamai konsoliduotų, stiprių specialiųjų operacijų užnugario. Darbininkų klasė kelia galvas. Jūs skaitote - ir tarsi mes kalbame ne apie savo laiką, o apie Rusijos imperiją, kurią taip mėgsta velnio neštas ir pamestas Michalkovas.

Taigi spauda praneša, kad Kovyktos dujų kondensato telkinio (tai yra „Gazprom“) darbuotojai streikavo dėl to, kad negavo žadėtų pinigų ir geresnių darbo sąlygų.

„Dirbame du mėnesius, bet nei atlyginimo, nei avanso negavome“, – skundžiasi darbininkas Aleksejus Ziminas, atvykęs uždarbiauti į Irkutsko sritį ir sudaręs 2 mėnesių sutartį su „Gazprom“ rangovu.

Ką jūs darote, putinistai? Kaip galima tyčiotis iš darbininkų klasės? Tai nesuvokiama...

Beje, atkreipkite dėmesį. Darbininkai nepaskelbė, kad neva „šaliai“ (t. y. Putino elitui) sunku, vyksta speciali operacija ir „mes“ esame pasirengę „ištverti“ vien tam, kad „laimėtume prieš NATO“. Sako, moki pagal sutartį, ir taškas. Ir teisingai elgiasi.

 

Blogi „signalai“ kyla iš apačios. „Atas! Veselei rabočij klass! – dainavo putinistas, „Vieningoji Rusija“ atstovas Nikolajus Rastorgujevas.

Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „SerpomPo“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(127)
(4)
(123)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: