Įvyko pragaras. „Kas čia, bl**, Kursko mūšis?!!“  ()

„Priešas naudojo minas ir artileriją, tankus ir pėstininkų kovos mašinas, raketas ir MLRS, orlaivius ir dronus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos parlamento deputatas Borislavas Bereza savo „Facebook“ paskyroje skelbia, kas vyksta prie Avdijivkos.

Vakar prie Avdijivkos buvo pragaras. Tikras. Aš tai girdėjau keletą kartų. Rytiniame Generalinio štabo pranešime pamatysite sunaikintos ir sugadintos technikos kiekį ir būsite šokiruoti. Jau yra 97 patvirtinti vienetai. Mums netgi pavyko sunaikinti „Solntsepeką“. Kolonos po kolonų. Mažiausiai penki vienetai. Daugiausia 30. Kaip vienas pareigūnas pasakė: „Kas čia, bl**, Kursko mūšis?“.

Žuvo daug okupantų. Labai daug. Tai buvo įsibrovėlių bandymas įvykdyti visavertį puolimą naudojant šarvuotus „kumščius“ trimis kryptimis. Prieš mūsų karius ėjo ne minios, ėjo profesionalūs kariai, o tai rodo, kokia svarbi Kremliui ši kryptis. Jie žino, kaip kovoti. Tiksliau, žinojo. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai vakar užbaigė jų, kaip okupantų, kelią.

Priešas naudojo minas ir artileriją, tankus ir pėstininkų kovos mašinas, raketas ir MLRS, orlaivius ir dronus. Mūsiškiai išgyveno. Tai daugiau nei žygdarbis. Kažkas antžmogiško. Ir taip, mes turime nuostolių. Tik rožinių ponių mėgėjai įsivaizduoja, kad mes žudome priešus, bet neturime nuostolių. Deja, šis pragaras nusinešė mūsų karių gyvybes. Amžinas atminimas visiems, kurie atidavė savo gyvybes už Ukrainą. Šlovė ir pagarba kiekvienam Ukrainos kariui. Visada prisiminkite siaubingą kainą, kurią mokame už Ukrainos teisę egzistuoti! Įvertinkite ir nepamirškite šios kainos. Jis matuojamas žmonių gyvenimu. Amžinas atminimas mūsų herojams!

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(237)
(2)
(235)

Komentarai ()

Susijusios žymos: