„10/19/23 Avdijivka, Donecko sritis, Ukraina. Prisiminkite šią datą ir vietą. Įvyko didžiausia Rusijos katastrofa“(Foto)  (1)

Rusijos ginkluotosios pajėgos patyrė beveik rekordinius nuostolius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienį, spalio 19 d., Rusijos kariuomenė vėl bandė šturmuoti Avdijivką, bet tai jai virto didžiuliu pralaimėjimu. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas pranešė apie rekordinius Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolius, kurių didžioji dalis buvo patirta būtent šioje fronto atkarpoje, praneša dialog.ua.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 36-osios jūrų pėstininkų brigados karys šaukiniu „Sova“ parašė apie įvykį savo soc. tinklo „X“ paskyroje.

„10/19/23 Avdijivka, Donecko sritis, Ukraina. Prisiminkite šią datą ir vietą. Įvyko didžiausia Rusijos katastrofa, didesnė nei pernai Belohorivkoje“, – rašė karys.

Informaciją patvirtino ir su kariuomene susijęs tinklaraštininkas N.E.O.N.

„Vakar moskovitai gavo tiek velnių, kad absoliučiai bet kuri pasaulio kariuomenė tiesiog apsisuktų ir eitų namo. Bet jie – ne kariuomenė...“ – rašė jis.

 

Kaip rašoma rytiniame Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pranešime, vakar Rusijos ginkluotosios pajėgos patyrė beveik rekordinius nuostolius: 55 tankai, 120 šarvuočių, 1380 rusų. Daugumą šių nuostolių priešas patyrė mūšyje dėl Avdijivkos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(303)
(3)
(300)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: