„Situacija baisi. Neįmanoma apsakyti žodžiais...“ Grandiozinis pralaimėjimas  ()

Tai buvo vienas didžiausių dabartinio karo mūšių, virtęs grandioziniu rusų pralaimėjimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 19 d., Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė atidavė visas jėgas šturmuodama Ukrainos įtvirtintą zoną Avdijivkoje, kad nudžiugintų diktatorių Vladimirą Putiną jo atvykimo į Rostovo būstinę proga. Tai buvo vienas didžiausių dabartinio karo mūšių, virtęs grandioziniu rusų pralaimėjimu. Šią informaciją patvirtino Rusijos Z-kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“, praneša Dialog.UA.

Avdijivkoje tikras košmaras. Neįmanoma apsakyti žodžiais, kas vyksta Avdijivkos kryptimi, bet ten yra tikras siaubas. Prieš kelias dienas buvo pirmieji didelio masto bandymai paimti Avdijivkos atliekų krūvą, tačiau jie buvo nesėkmingi. Vakar buvo naujas bandymas prasibrauti, ir vėl buvo didelių nuostolių“, – rašo Z-kanalas.

Anot jo, generolai išsiuntė karius „mėsos puolimui“, kad įtiktų Putinui dėl jo atvykimo į Rostovo prie Dono būstinę.

„Generolai žinojo, kad Putinas atvyks, ir nusprendė jį nudžiuginti. Už Avdijivką kovojame nuo 14 metų. Bandėme paimti atliekų krūvą, kad nutrauktume tiekimą, bet, deja, dovana nepavyko. Žuvusiųjų daug. Net negalime suskaičiuoti“, – rašė kanalas, remdamasis Rusijos ginkluotųjų pajėgų karininku.

 

Situacija tokia baisi, kad, anot jo, ligoninės ir morgai okupuotame Donecke yra pilni. Ištekliai skaičiuoja, kad karinės technikos nuostoliai per vieną dieną siekia 40 vienetų.

„Kažkoks idiotizmas: vaikinai buvo tiesiog sušaudyti kaip šaudykloje... FPV tipo dronai tiesiog nušienavo techniką, ir viskas. Greitai atkrenda, perveria šarvus, kažkoks košmaras“, – sakė kanalui užpuolime dalyvavęs okupantas. Jis tikina, kad generolai nenurimo ir ruošiasi naujam šturmui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(0)
(95)

Komentarai ()

Susijusios žymos: