„Yra nauja užduotis...“ Rusų laukia košmaras. Zalužnas skelbia galingą įsakymą (Video)  ()

„Vyriausiasis vadas buvo čia ir iškėlė daugybę užduočių.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svarbu ne tik išlaikyti Avdijivkos kontrolę, bet ir sunaikinti, miestą bandančią užimti, rusų grupuotę, ukrainiečius informavo  Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys ir medikas Jehoras Firsovas. Patyręs kariškis taip pat papasakojo, kokį tikslą Avdijivkos gynėjams iškėlė vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnas.

Firsovo interviu „Espreso.TV“ galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Buvęs liaudies deputatas pasidalijo turima informacija apie Ukrainos generalinio štabo planus dėl Avdijivkos: „Žinoma, mums tai yra labai galingas signalas, kad vyriausiasis vadas buvo čia ir iškėlė daugybę užduočių. Viena iš užduočių (kurią galiu įgarsinti) yra tokia: nėra užduoties tiesiog išgelbėti Avdijivką, o yra užduotis sutriuškinti priešą, nes būtent priešo sunaikinimas prie Avdijivkos gali jį sustabdyti“.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas paaiškino, kodėl taip svarbu, kad gynybos pajėgos fronto Avdijivkos sektoriuje maksimaliai sunaikintų priešo pajėgas: „Jeigu šios bangos ir toliau judės, mes laikysimės ir smogsime priešui taip, kad ten susidarytų okupantų ir metalo laužo kapinės, tik tada priešas sustos. Kitaip jie mus ten nuolat stumdys. Patikėkite, galiu pasakyti tik tiek, kad visi nusiteikę labai karingai, jokios panikos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(201)
(3)
(198)

Komentarai ()

Susijusios žymos: