„Visi mirsite ir bus gerai...“ Kariai šokiruoti. Ką skelbia brigados vadas  ()

Okupantas iškart leido suprasti, kad paskelbdamas įrašą, jis rizikuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantas Ivanas Palejevas savo socialinio tinklo puslapyje paskelbė įrašą, kuriame nusprendė paaiškinti situaciją, kas vyksta Avdijivkoje.

Anot jo, jis ir jo kolegos neatostogauja daugiau nei metus. Okupantas iškart leido suprasti, kad paskelbdamas įrašą, jis rizikuoja, tačiau yra tikras, kad jį išplatins vieši puslapiai ir vietiniai Toropeco gyventojai, informuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Palejevas prisipažino, kad buvo mobilizuotas į 1007-ąjį Tverės motorizuotąjį pulką, kuris yra Tuvės kalnų puolimo brigados dalis.

Jis pats ir jo kolegos okupantai kariauja jau daugiau nei metus, bet dar neatostogavo. Anot jo, per šį laikotarpį jie savo pareigų neužleido, tačiau jų gretose iš kuopos liko tik 12 žmonių. Paprašius leisti atostogauti, brigados vadas pasakė, kad „visi mirsite ir bus gerai“.

 

Okupantas skundžiasi, kad tokie brigados vado žodžiai ir veiksmai „nesuteikia jėgų, pasitikėjimo ir motyvacijos“. Kuopos likučiai atsisako „gerinti ir taip puikią nuostolių statistiką“. Okupantas taip pat pasakė, kad dabar jie visi yra Avdijivkos apylinkėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(4)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: