Žvalgyba perėmė okupantų pokalbį. „Trumpai tariant, pas mus taip, kas ten patenka, tai juos išneša!“ (Video)  ()

Rusijos kariuomenė patiria didžiulių nuostolių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškiai mano, kad Rusijos kariuomenė neturi jokių galimybių žengti į priekį fronte. Užpuolikai negali judėti į priekį ir užimti net mažiausias gyvenvietes, jau nekalbant apie tokius miestus kaip Kupjanskas.

Apie tai rusas pasakojo pokalbyje su mama. Jo pasiklausymas buvo paskelbtas oficialiame Ukrainos gynybos ministerijos Pagrindinio žvalgybos direktorato „Youtube“ kanale.

Jis pažymėjo, kad Rusijos kariuomenė patiria didžiulių nuostolių. Vadovybė neatsižvelgia į sužeistųjų ir likviduotųjų skaičių, o savo karius meta į mūšius kaip patrankų mėsą. Tačiau tai neduoda jokio rezultato.

„Gavau SMS iš Abramo, iš mūsų pulko. Jis sako, kad 1-as ir 2-as batalionai taip pat buvo mesti į priekį - doch*** „200“ (likviduoti – red.), doch*** „300“ (sužeisti – red.)! Trumpai tariant, pas mus taip, kas ten patenka, tai juos išneša! Jei įeis 15-20 žmonių, išeis trys ar du. Ten „200“ yra doch***! Priešais mus yra miško juosta – ji nuo ​​pradžios iki pabaigos nusėta „200“! Koks dar Kupjanskas? Kokia dar Novoselivka?! Jie net Ivanivkos paimti negali! Apie ką tu?“ – tarė okupantas.

 

Okupantas taip pat sakė, kad užpuolikai bepiločiais orlaiviais žvalgo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas. Viename iš apkasų įsibrovėliai pastebėjo 8 ukrainiečių karius, jų pozicijas šturmavo šimtai rusų. Tačiau net ir tokie skaičiai neduoda jokių rezultatų.

„Vakar Semas skrido, sako jis, tranšėjoje sėdi 8 ukrainiečiai. Ir šimtai mūsiškių jau ten eina – bet nėra prasmės! Ten sėdi ukrainiečiai - snaiperiai ir kulkosvaidininkai, ir viskas, daugiau nieko nėra!“ – piktinosi rusų kariškis.​

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(0)
(69)

Komentarai ()

Susijusios žymos: