Tiksinti bomba. „Krymo tilto gyvybei gresia didžiulė grėsmė“  ()

Atskleistos raketos atakos prieš svarbiausią okupantų objektą detalės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kerčėje įvykę sprogimai tapo dar vienu įrodymu, kad Ukrainos gynybos pajėgos Rusijos Federacijos karinius objektus laikinai okupuoto Krymo teritorijoje laiko ugnies kontrolėje. Jie taip pat teigia, kad Krymo tiltui gresia pavojus.

Tai teletono metu pareiškė Pietų savanorių pajėgų atstovas Serhijus Bratčukas. Jis pažymėjo, kad „Zaliv“ gamykloje, kuriai smogė gynėjai, rusai gamino laivus, tarp jų ir raketų „Kalibr“ nešėjus.

Anot jo, apie šią ataką neužsimenama, atsižvelgiant į tai, kad Ukrainos pajėgos gavo kažkokias raketas ar kitokius tolimojo nuotolio ginklus. Nors tai įmanoma, ir apie tai užsiminė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų vadas Mykola Oleščukas.

„Jei šis skalpelis tapo aštresnis ir skris kuo toliau, tai, žinoma, mums yra didelis teigiamas dalykas“, – pažymėjo Bratčukas.

Jis pridūrė: kai buvo sakoma, kad bet koks objektas Krymo teritorijoje yra kontroliuojamas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ugnimi, tai dabar pasitvirtino. Ir šiandien tokių vietų yra kiekviename Ukrainos pusiasalio kampelyje.

 

„Jei jau atskrido iki Kerčės, tai Krymo tilto gyvybei iškilo didžiulė grėsmė“, – pareiškė Bratčukas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(138)
(2)
(136)

Komentarai ()

Susijusios žymos: