„HIMARS pagavo kažką tikrai svarbaus ir aukšto rango. Įtaria išdavystę.“ Jakovina skelbia labai rimtus įvykius  ()

Pradėta baudžiamoji byla.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-11 „HIMARS pagavo kažką tikrai svarbaus ir aukšto rango. Įtaria išdavystę.“ Jakovina skelbia labai rimtus įvykius  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos apžvalgininkas ir žurnalistas Ivanas Jakovina savo „Facebook“ paskyroje skelbia savo nuomonę apie tai, kas įvyko Skadovske.

Rusijos Federacijos Tyrimų komitetas pradėjo baudžiamąją bylą dėl HIMARS smūgio Skadovsko viešbutyje. Pastato griuvėsiai yra aptverti policijos pareigūnų, o vietoje dirba FSB ir prokurorai.

Drįsčiau teigti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ten pagavo kažką tikrai svarbaus ir aukšto rango – generolą ar net kelis. O kadangi pastaruoju metu tai jau antras toks smūgis (lapkričio 1 d. Ukrainos ginkluotosios pajėgos susprogdino Dnepro grupuotės štabą), tikriausiai įtaria išdavystę.

Todėl byla tiria RF Tyrimų komitetas, FSB tyrėjai bei prokuratūra.

Rusijos „Telegram“ kanalai apie šią istoriją iki šiol tyli. Jiems aiškiai buvo duota komanda užčiaupti burną, nes dažniausiai po tokių atvykimų choru reikalaujama „patraukti atsakomybėn“, „padidinti budrumą“ ir pan.

Tik vienas Z-kanalas paskelbė, kad prabangiame (pagal vietinius standartus) viešbutyje buvo laikomi „ukrainiečių karo belaisviai“, tačiau net jo publika patarė jam taip kvailai nemeluoti.

Čia aš pagalvojau: labai tikėtina, kad lapkričio 1 d. subombarduota Dniepro būstinė galėjo persikelti į „Lotosą“ – Skadovskas yra būtent jo atsakomybės zonoje.

Toliau tik spėju: jei aš teisus dėl būstinės perkėlimo, tai, teoriškai, jos vadas, Oro pajėgų generolas Michailas Teplinskis, vadinamas „geriausiu Putino generolu“, sprogimo metu, galėjo būti viešbutyje. Jei jis mirė, tai labai rimta.

 

Tačiau kol kas turime būti kantrūs. Manau, po poros dienų situacija taps aiškesnė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(259)
(3)
(256)

Komentarai ()

Susijusios žymos: