[ŽT] „Kol mes čia juokiamės Ch*****i...“ „Z-kanaluose“ panika. Skelbia apie Ukrainos įsiveržimą į Oleškus  ()

Chersono srities krante Ukrainos ginkluotosios pajėgos sistemingai kuria ir plečia placdarmus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Chersono kryptimi Rusijos Federacijos okupacinės armijos padėtis sparčiai blogėja. Rusai jau laukia greito „geros valios gesto“ kairiajame Dniepro krante esančiuose Oleškuose, praneša dialog.ua.

Apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veržimąsi šioje srityje rašė ir Rusijos „Telegram“ kanalai. Z-kanalas „VDV za čestnost  spravedlivost“ praneša: „Kol mes čia juokiamės Ch*****i (Ukrainos ginkluotosios pajėgos) perėjo Kozači Laheri gyvenvietę ir įėjo į Oleškus. Teplinskis (Rusijos grupės Chersono kryptimi vadas - red.) viską sujaukė. Rusijos ginkluotųjų pajėgų oro desanto pajėgų vadas, kuris yra ir Dniepro pagrindinės kariuomenės vadas, generolas pulkininkas Teplinskis visiškai praš*** ir tuo pačiu sugriovė gyvenimus tūkstančiams kareivių kairiajame Dniepro krante“, – rašė šaltinis.

Šie įrašai buvo ištrinti iš Z-kanalo sklaidos kanalo, tačiau liko ekrano kopija.

 

Pagal „DeepState“ žemėlapį, tiek Kozači Laheri, tiek Oleškai yra „raudonojoje“ zonoje, tai yra, Rusijos kariuomenės okupacijose. Tačiau fronto linija yra greta šių gyvenviečių, tai yra, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų įsiskverbimas į šias gyvenvietes gali būti realybė.

Yra žinoma, kad kairiajame Chersono srities krante Ukrainos ginkluotosios pajėgos sistemingai kuria ir plečia placdarmus, ten perkeliama sunkioji technika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: