[ŽT] „Smarkiai išauga tikimybė prarasti Baltijos šalis.“ Ždanovas skelbia pavojų  (2)

Europa pavojuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina privalo laimėti, ir ne tik dėl savo žmonių, bet ir todėl, kad Ukrainos pralaimėjimas bus didelio masto karinių operacijų Europoje pradžia, sako karo ekspertas Olegas Ždanovas. Ekspertas pabrėžė, kad V. Putinas nesustos ir bandys pulti kitas Vakarų šalis, ypač jei jam pasiseks mūšio lauke Ukrainoje.

Olego Ždanovo nuomonę apie V. Putino planus galima rasti vaizdo įraše jo „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas perspėjo, kuo Vakarams gali baigtis Ukrainos pralaimėjimas kare: „Manau, kad iki sausio 1 d. yra visi šansai, kad Kongresas įvykdys savo užduotį, iš esmės apie tai kalba ir JAV Kongreso žemųjų rūmų pirmininkas, kad 61 mlrd. bus paskirtas Ukrainai. Ir respublikonai viską gerai žino. Net žemųjų rūmų pirmininkas sakė, kad JAV negali leisti Putinui žygiuoti į Europą. Jei Ukraina neįveiks Rusijos kariuomenės savo teritorijoje, Putino žygis į Europą yra užtikrintas. Bet kuriuo atveju smarkiai išauga tikimybė prarasti Baltijos šalis ir Rusijos bandymas jas užgrobti.

 

„Europa šiandien sutinka, kad būtina apginkluoti Ukrainą, kad Ukraina pagaliau galėtų nugalėti Rusijos kariuomenę savo teritorijoje, nes mums reikia ne svetimos teritorijos, o savo. Karinių operacijų perkėlimas į priešo teritoriją yra būtinas dalykas. Tai reikia daryti, nes kitaip mums bus labai sunku pasiekti pergalę savo teritorijoje“, - aiškino karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(17)
(25)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: