„Tai nekompetencijos viršūnė!..“ „Z-kanalas“ patvirtino sensacingą informaciją. Kur generolai pasiuntė šturmo grupes...  ()

Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai yra didžiuliai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-03 „Tai nekompetencijos viršūnė!..“ „Z-kanalas“ patvirtino sensacingą informaciją. Kur generolai pasiuntė šturmo grupes...  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos nformacija, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė nuo savo karių slepia minų laukų žemėlapius, yra teisinga. Dėl šios priežasties Rusijos kariuomenė patiria didžiulių nuostolių.

Apie tai atvirai rašo Rusijos Z-kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, kurį rašo okupacinės grupuotės „Dnepr“ pareigūnai, skelbia Dialog.UA.

Neseniai „Newsweek“, remdamasi Ukrainos ginkluotomis pajėgomis, pranešė, kad kairiajame Dniepro krante Rusijos kariams nesuteikiama prieiga prie slaptų Rusijos minų laukų žemėlapių ir jie turi pulti aklai, be aiškių koordinačių. Okupantams tai dažnai baigiasi pražūtingai.

„Z-kanalas“ patvirtino šią informaciją.

Deja, taip ir yra... Kvailai varyti savo kariuomenę šturmuoti Krynkus per savo minų laukustai nekompetencijos viršūnė... Kam tvirtinti dalinių vadų sprendimus šturmuoti, žinant, kad jų pasirinkti išankstiniai maršrutai eina per jų pačių minų laukus?“ - rašo Rusijos kariuomenė.

 

Jie teigia, kad už šią kryptį atsakingam generolui Teplinskiui buvo įsakyta skubiai išstumti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas iš Krynkų placdarmo. Ir jis užpildo šią sritį „mėsa“, bandydamas įvykdyti šį įsakymą. Sėkmės nėra, o Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai yra didžiuliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(1)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: