[ŽT] Tai bent greitis! Ką T-64 išdarinėja kovos lauke (Video)  ()

Socialiniuose tinkluose platinamas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Ukrainos T-64BV šaudo į rusų pozicijas šiaurės vakariniame Marjinkos pakraštyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paskelbtame drono darytame vaizdo įraše Ukrainos tankas, nuolat persekiojamas rusų artilerijos ugnies, paleidžia kelis šūvius ir sėkmingai palieka misijos zoną.

Labiausiai į akis krenta tanko greitis. Jis labai greitai atvyksta ir pradeda šaudyti, naikindamas griuvėsius, kuriuose bandė įsitvirtinti rusų kariai. Veiksmas vyksta Marjinkos pakraštyje, kur ukrainiečiai dar išlaiko kontrolę. Pats miestas yra visiškai sugriautas ir jame gintis nebėra nei galimybių, nei prasmės.

T-64, žinoma, nėra naujausias žodis šarvuotoje technikoje, bet jis turi kelis privalumus, kurie leidžia taip žaibiškai iš arti atakuoti rusų pozicijas ir pasitraukti. Visų pirma, jis turi automatinę užtaisymo sistemą, kuri veikia greitai. T-64BV gali šaudyti 8 šūvių per minutę greičiu. Be to, ginklas yra pakankamai gerai stabilizuotas (na, bent jau tokio nuotolio šūviams), todėl šis tankas be problemų taikliai šaudo ir judėdamas.

 

Video matoma ukrainietiškas T-64BV, kurio maksimalus greitis yra 60,5 km/val. Ne stebuklas, bet greitai judėdamas ir keisdamas poziciją jis gali išsisukti nuo artilerijos smūgių.

(93)
(3)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: