„Mažiausiai penki aukščiausio rango karininkai.“ Skelbiama, ką likvidavo Ukraina  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos likvidavo penkis vyresniuosius Rusijos armijos karininkus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija ir toliau patiria didelių nuostolių Ukrainoje. Per mūšius ​​žūsta ne tik eiliniai kariai, bet ir okupacinės armijos vyresnieji karininkai. Per pastarąsias dvi savaites Ukrainoje buvo likviduoti mažiausiai penki Rusijos armijos aukščiausio rango karininkai.

Tai paskelbė „Mediazona“.

Per laikotarpį nuo 2023 m. gruodžio 15 d. iki 2023 m. gruodžio 29 d. mūšiuose su Ukrainos gynybos pajėgomis žuvo 1 175 okupantai – tai tik tie, kurių pavardes pavyko nustatyti analizuojant atvirus duomenis.

Šiame sąraše yra penki rusų karininkai: vienas pulkininkas ir keturi papulkininkiai.

„Paskutiniame 2022 m. sąraše buvo šiek tiek daugiau nei 10 000 pavardžių. Dabar galime teigti, kad 2022 metais žuvo mažiausiai 15,5 tūkstančio žmonių, nes 2023 metais sužinojome apie dar penkis tūkstančius, kurie žuvo anksčiau. 2023 metų pabaigoje mūsų sąraše yra daugiau nei 40,5 tūkstančio pavardžių, tikimės, kad 2023 metų duomenys taip pat padidės bent trečdaliu“, – rašoma straipsnyje.

 

Iki gruodžio 15 dienos buvo patvirtintos beveik 3000 Rusijos armijos ir kitų saugumo pajėgų karininkų žūtys. 341 iš jų yra papulkininkio ir aukštesnio laipsnio karininkai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(1)
(84)

Komentarai ()

Susijusios žymos: