„Žlugo 2024 m. puolimas.“ Netikėta žinia. Skelbiama, kad nutiko  ()

Latynina skelbia apie žlugusį 2024 metų žiemos puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas Avdijivkoje iššvaistė visus savo rezervus, savo socialinio tinklo „X“ paskyroje rašo žymi Rusijos rašytoja ir žurnalistė Julija Latynina.

Putino puolimo planai 2024 m. žiemą buvo sužlugdyti, teigia J. Latynina. Jų neįmanoma įgyvendinti be visiškos mobilizacijos. Mažai tikėtina, kad jis ją įgyvendins iki rinkimų. Jei jis ją įvykdys po rinkimų, tai reikš dar vieną esminį visuomenės pertvarkymą, ir neaišku, ar gyventojai sugebės jį atlaikyti.

Praėjusiais metais buvo ne vienas nesėkmingas puolimas, o du, skaičiuoja žurnalistė: Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Tokmake ir Putino Avdijivkoje.

Putiną prie Kyjivo sustabdė amerikiečių „Javelin“, jo planus užimti pietus ir Charkivą sužlugdė HIMARS. Tačiau Avdijivkos puolimą sužlugdė ukrainiečių dronai. T. y. gynybiniame kare Ukraina tampa vis pajėgesnė gintis (nors skeptikai gali sakyti, kad Avdijivką sudraskė Pietų Korėjos sviediniai). 

 

Kaip teigia J. Latynina, katastrofiški nuostoliai per Putino puolimą Avdijivkoje rodo, kaip būtų atrodęs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas prie Tokmako, jei Zalužnas būtų paklusęs politikams ir toliau daužęs kaktą į betoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(3)
(86)

Komentarai ()

Susijusios žymos: