[ŽT] „Lieku prie savo nuomonės... Viskas prasidės nuo jo.“ Ždanovas skelbia apie RF žlugimą  ()

Ždanovas įvardijo pagrindinį maištininką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-10 [ŽT] „Lieku prie savo nuomonės... Viskas prasidės nuo jo.“ Ždanovas skelbia apie RF žlugimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas pasiūlė JAV iškeisti ukrainiečius belaisvius, kad būtų panaikintos sankcijos jo artimiesiems, tačiau jau kitą dieną atsisakė savo žodžių. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas ir karo ekspertas Olegas Ždanovas pakomentavo Kadyrovo elgesį.

Tokį keistą Čečėnijos vadovo elgesį karo ekspertas aiškina tuo, kad jis bando išsivaduoti iš Putino kontrolės, tačiau kol kas jam tai nepavyksta. Tokie R. Kadyrovo veiksmai Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkui primena Prigožino veiksmus, kai jis surengė maištą ir žygiavo į Maskvą.

Lieku prie savo nuomonės, kad Kadyrovas bus pagrindinis Rusijos Federacijos plyšys, viskas prasidės nuo jo. Kažkada sakiau, kad jis pirmasis išduos Putiną, nuo jo prasidės Rusijos Federacijos žlugimas. Kažkas panašaus jau vyksta. Šiandien jis tarsi Rusijos Federacijos valdžios vertikalės būklės lakmuso popierėlis. Ši jo istorija, kai jis kreipėsi į Amerikos atstovą, kuris JT reikalais dirbo Grozne, turi tęsinį. Kadyrovas pasiūlė apsikeisti belaisviais mainais į sankcijų jo šeimos nariams panaikinimą. Pirma, tai rodo, kad Rusijos Federacija yra teroristinė šalis, ir mes turime reikalauti, kad šis faktas būtų pripažintas, nes jie prekiauja belaisviais“, – sakė karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(4)
(91)

Komentarai ()

Susijusios žymos: