Va čia tai merginos. „Nunuodijo 46 Rusijos karius ir nušovė 3 FSB pareigūnus.“ Kas nutiko  ()

Jų sulaikyti nepavyko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dar rusų kontroliuojamame Kryme buvo rastos dvi merginos, įtariamos nužudžiusios dešimtis įsibrovėlių, jas bandė sulaikyti, tačiau diversantės gynėsi ir nužudė kelis Rusijos Federacijos federalinės saugumo tarnybos darbuotojus, kurie buvo išsiųsti jas sulaikyti.

Diversantės buvo aptiktos Jaltoje viename iš privačių namų, jų sulaikyti nepavyko – merginoms pavyko pabėgti. Apie tai „Telegram“ kanale  rašo „Kremliovskaja tabakiorka“, remdamasi informacija iš FSB šaltinių.

46 kovotojų žūtimi įtariamos merginos priešinosi; deja, jų sulaikyti nepavyko... Diversantės buvo gerai ginkluotos ir (to nesitikėjome!) gerai pasiruošusios. Be to, kažkas galėjo įspėjo jas apie mūsų vizitą. Kai tik specialiosios pajėgos atvyko jų suimti, jos šaudė į juos iš pistoletų ir automatų...“, – neva apie tai pasakojo Rusijos specialioji tarnyba.

Kanalas taip pat teigia, kad okupantai atsakydami spėjo paleisti tik kelis šūvius, merginos pabėgo automobiliu. Žurnalistai sužinojo, kad diversančių automobilis buvo rastas Jaltos miesto pakraštyje.

 

„Nežinome, kur dabar yra diversantės. Per susišaudymą žuvo trys FSB pareigūnai. Dar du buvo sužeisti, vienas iš jų sunkiai. Viena iš nusikaltėlių taip pat galėjo būti sužeista, bet mažai tikėtina, kad žaizda buvo rimta (ji pati pabėgo iš susišaudymo vietos). Merginų paieškos tęsiamos“, – pridūrė šaltiniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(444)
(5)
(439)

Komentarai ()

Susijusios žymos: