„Nebepadeda niekas. Nuslopinti neįmanoma.“ Košmaras Krynkuose. Smogė naujas ginklas  (5)

Ukrainos ginkluotosios pajėgos netoli Krynkų sudaužė Rusijos ginkluotųjų pajėgų techniką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-30 „Nebepadeda niekas. Nuslopinti neįmanoma.“ Košmaras Krynkuose. Smogė naujas ginklas  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupantų gretose Chersono kryptyje tvyro panika dėl naujų atakos bepiločių orlaivių, kurie esą atsirado Ukrainos ginkluotosiose pajėgose. Jie yra atsparūs rusų REB ir sėkmingai pataiko į rusų techniką.

Apie juos parašė Rusijos Z-kanalas „VDV už Sąžiningumą ir Teisingumą“, kuris siejamas su Rusijos ginkluotųjų pajėgų karininkais, praneša Dialog.UA.

Pasak šaltinio, naujieji bepiločiai orlaiviai esą veikė Rusijos kariuomenės užnugario pozicijas Krynkų rajone. Okupantai įsitikinę, kad buvo naudojami bepiločiai orlaiviai su dirbtiniu intelektu (DI).

„Priešas panaudojo 5 dronus su dirbtiniu intelektu 70-ojo motorizuotojo šaulių pulko užnugaryje. Dronai patys rado taikinį. Mūsų REB buvo neveiksminga, dronų niekas nepaveikė“, – rašo rusų kariškiai.

Jie patikina, kad šie nauji dronai sugebėjo sunaikinti 4 Rusijos Federacijos karinės technikos vienetus, o penktasis bepilotis orlaivis nuskrido.

 

„Būkite atsargūs! Priešas pradėjo bandyti dronus su dirbtiniu intelektu. Nebepadeda niekas. Nuslopinti neįmanoma“, – rašo Z-kanalas.

Informacijos, kad Ukrainos ginkluotosios pejėgos šiuo metu gali turėti bepiločių orlaivių su dirbtinio intelekto technologija, nepatvirtinta. Tačiau Ukrainos gynybos pajėgos aktyviai ir labai sėkmingai naudoja bepiločius orlaivius su dirbtiniu intelektu smūgiams į Rusijos techniką, gyvąją jėgą ir pozicijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(481)
(17)
(464)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: