[ŽT] „Reikia sodinti į kalėjimą.“ Solovjovui „važiuoja“ stogas (Video)  ()

Solovjovui „nelaiko nervai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas sukėlė skandalą, pasipiktinęs Z-tinklaraštininkų išplatintu vaizdo įrašu apie Rusijos tankų kolonos sutriuškinimą netoli Novomychailivkos, skelbia dialog.ua.

Tiesioginiame RosTV eteryje jis sakė, kad visi karo propagandistai, kurie savo paskyrose rodė naikinimo vaizdo įrašus, turėtų būti pasodinti į kalėjimą.

Reikia suimti ir sodinti į kalėjimą... Visus tuos vadinamus telegramininkus ir blogerius. Jie yra priešai. Ir kovoti su jais reikia, taikant griežčiausias priemones“, – kalbėjo Solovjovas.

„Nepatogios tiesos“ apie situaciją fronte paskelbimas pagrindiniam Kremliaus propagandistui nepatiko, nes prieštarauja Kremliaus teiginiams apie Rusijos Federacijos pergales frontuose.

Solovjovas nepatenkintas, kad žinios apie Rusijos karinį pralaimėjimą gadina V. Putino rinkimų kampaniją, nes rusus vis labiau glumina Rusijos kariuomenės karinės nesėkmės ir nuostoliai.

 

Vienas iš Rusijos karo korespondentų Romanovas jau atsakė Solovjovui savo „Telegram“ kanale, jis keikė nekompetentingus Rusijos vadus ir apkaltino propagandistą darbu priešui.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(213)
(10)
(203)

Komentarai ()

Susijusios žymos: