Indijos milijardierius pasistatė brangiausią pasaulyje namą (Video)  (33)

Brangiausių pasaulyje namų rekordininkas – Indijos milijardieriaus Mukesho Ambani ir jo šeimos namas, vadinamas Antilija. Skelbiama, kad prabangaus namo statybos darbai jau baigti ir turtuolis artimiausiu laiku persikels į savo naują būstą, kuris kainavo daugiau nei milijardą dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiksli 27 aukštų Ambani bokšto su 3 sraigtasparnių nusileidimo aikštelėmis kaina nėra įvardijama, tačiau įvairių šaltinių duomenimis svyruoja nuo 1 iki 2 mlrd. JAV dolerių. Bendras naudingas pastato plotas - 37 tūkst. kv. metrų. Nežiūrint milžiniško ploto, šiame name M. Ambanis gyvens kartu su žmona, trimis vaikais ir savo motina.Tiesa, jų gerove rūpinsis 600 žmonių aptarnaujančio personalo kolektyvas. Be tarnybinių ir gyvenamųjų patalpų name pilna poilsiui skirtos erdvės – įrengtas sveikatingumo klubas, kino teatrai, baseinai, panikos kambariai. Visu tuo galės mėgautis šeimos draugai, kuriems priimti įrengtas šešių aukštų garažas, talpinantis 168 automobilius.

Mukeshas Ambani yra turtingiausias žmogus Indijoje, todėl suprantama dėl ko jo naujieji namai yra erdvesni nei Liudviko XIV rūmai Versalyje. Kiekvienas Ambani bokšto aukštas savo aukščiu prilygsta dviem vidutiniams įprastinių namų aukštams, todėl galima teigti, kad pastatas yra 60 aukštų aukščio. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (33)