„Facebook“ – trečias tinklalapis pagal lankomumą  (13)

Socialinis tinklas „Facebook“ ir toliau didina savo lankytojų skaičių. Bendrovės „comScore“ vertinimais, praėjusį mėnesį jis tapo trečiuoju pagal lankomumą pasaulio tinklalapiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkritį „Facebook“ apsilankė 648 milijonai unikalių lankytojų. Dėl to kompanija „Yahoo!“ buvo nustumta iš trečios į ketvirtą vietą. „Yahoo!“ praėjusiais metais apsilankė 630 milijonų žmonių. Spalį abiejų interneto svetainių lankomumas buvo beveik vienodas – 633 milijonai lankytojų.

Jei žvelgti tik į JAV, tai čia „Facebook“ užima ketvirtą vietą su 152 milijonais unikalių lankytojų. Socialinį tinklą lenkia „Yahoo!“ su 181 milijonu lankytojų.

Pirmą vietą ir toliau išlaiko „Google“: bendrovės tinklalapius lapkritį aplankė 970 milijonų unikalių lankytojų. Antroje vietoje yra bendrovė „Microsoft“ su 869 milijonais lankytojų.

Rugpjūtį „Facebook“ pateko ir į populiariausių JAV video tinklalapių trejetą: per mėnesį „Facebook“ pritraukė 46,6 milijono žiūrovų. „Google“ ir „Yahoo!“ patalpinta vaizdo medžiaga rugpjūtį pritraukė atitinkamai 143,2 ir 55,1 milijono unikalių lankytojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)

Susijusios žymos: