„Google“ paprašė atidėti televizorių su „Google TV“ pristatymą  (0)

Bendrovė „Google“ paprašė savo partnerių atidėti naujų televizorių ir TV priedėlių su „Google TV“ interaktyvios televizijos paslauga pristatymą, pranešė „CNet News“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol kas rinkai naujus savo produktus su „Google TV“ yra pateikusios tik „Sony“ ir „Logitech“. „Sony“ šią „Google“ paslaugą integravo į kelis televizorių su 24 – 46 colių (60 – 115 cm) įstrižainės modelius ir „Blu-ray“ grotuvą, o „Logitech“ pagamino specialų „Google TV“ priedėlį „Revue“ senesniems televizoriams.

Anksčiau buvo manoma, kad nauji įvairių gamintojų, tarp jų LG, „Toshiba“ bei „Sharp“, televizoriai su integruota „Google TV“ funkcija bus pristatyti pirmąją sausio savaitę Las Vege (JAV) prasidėsiančioje tarptautinėje buitinės elektronikos mugėje „CES 2011“. Po šio „Google“ sprendimo aiškėja, kad šių televizorių mugės lankytojai nepamatys.

Pranešama, kad „Google“ prašo savo partnerių palūkėti su „Google TV“ funkciją turinčiais naujais produktais dėl to, jog nori gauti papildomo laiko šiai programinei įrangai „nušlifuoti“. Manoma, kad „Google“ nori pagerinti „Google TV“ valdymo bei paieškos priemones.

Kada naujieji televizoriai su „Google TV“ gali pasirodyti rinkoje, kol kas nežinoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)