ES nori nubausti „Google“ už dominavimą rinkoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rwc 2011-02-12 03:08
Bullshit. VS Express yra crippleware, netinkama kam nors daugiau nei laboratorinio sukodinimas. MS "atviras" kodas nėra atviras pagal jokį apibrėžimą. jQuery plėtoja dešimtys įmonių, ir MS indėlis juokingas. MS rimtai plėtoja integruotą Mozillos dalį? No shit?
Audriusa 2011-02-12 17:16
Pesimistas mato tik begalinį tunelį. Optimistas mato šviesą tunelio gale. Realistas mato tunelį, šviesą ir artėjantį traukinį. @rwc: Speju kad bet kokioj istorijoj galima izvelgt blogi. Tai indelis per mazas, tai per mazai uz dyka duoda. Aisku MS dar reikia daug stengtis kad atsikratyt tos senos politikos, bet manau kad zingsnis geras padarytas. Iki Google dar toli, bet su Aple net ner ko lygint. Google irgi manau paspaudzia viena kita konkurenta.
rwc 2011-02-14 13:38
Andriusa, neteigiu ir nemanau, kad MS ar jų produkcija savaime blogis. Esmė, kad jos neišeina lengva ranka atsikratyti ir tuo naudodamiesi jie bruka ne tokius populiarius kitų sričių produktus. Su Apple panašiai: susidraugavęs su iTunes, pririši savo muziką prie jų. Tuo tarpu, kas trukdo pabėgti nuo Google? Išmesk Chrome, pakeisk standartinį paieškos variklį, GMail tikrink su pašto programa, GDocs failus užsisaugok lokaliai - ir tai viskas. Esmė, kad Google galime pakeisti lengvai ir neskausmingai, o liekam su juo tik dėl kokybės. MS/Apple kokybe galime būti nepatenkinti, tačiau negalime atsisakyti jų produkcijos net norėdami. Sykį įsipainioję, negalime jų nebeįsileisti vis naujose gyvenimo srityse.
Audriusa 2011-02-15 20:10
Nu cia negaliu nepritart.