„MacBook Pro“ savininkai skundžiasi, kad jų kompiuteriai „pakimba“  (36)

„MacBook Pro“ nešiojamųjų kompiuterių savininkai skundžiasi, kad jų aparatai veikia nestabiliai. Vartotojai teigia, jog „Apple“ nešiojamieji kompiuteriai „pakimba“, kai jame paleidžiami žaidimai ar kitos daug resursų reikalaujančios programos. Taip pat įrenginio veikla gali sutrikti, jei jame vienu metu veikia kelios programos. Dažniausia su problema susiduria 15 ir 17 colių „MacBook Pro“ su 2,2 GHz „Core i7“ procesoriais savininkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vartotojas brandonlive02, turintis 15 colių „MacBook Pro“, „Apple“ forume parašė, kad jo nešiojamasis kompiuteris „pakimba“, kai jis žaidžia „StarCraft II“ arba bando atidaryti programą „Time Machine“. Bet garsas skleidžiamas ir toliau, o žymeklis ekrane juda, tačiau nustoja reaguoti į vartotojų komandas. Vienintelė išeitis tokioje situacijoje – priverstinis kompiuterio perkrovimas.

Vartotojas jkirker parašė, kad turi iškart 3 naujus „MacBook Pro“, ir visi trys „pakimba“. Vienas kompiuteris „pakibo“ 11 kartų per dieną. Vartotojas Chullo pareiškė, kad vietinėje „Apple Store“ parduotuvėje jis „pakabino“ visus „MacBook Pro“ kompiuterius. Atsakymo iš „Apple“ sulaukę vartotojai teigia, jog kompanija žino apie problemą. Šiuo metu bendrovė ją šalina. Manoma, kad kompiuterių darbo sutrikimai susiję su programinę įrangą.

Naujoji „MacBook Pro“ serija buvo pristatyta vasario pabaigoje. Kompiuteriai turi dviejų arba keturių branduolių procesorius „Core i5“ bei „Core i7“ ir 4 GB operatyviosios atminties, o įrenginių kaina JAV siekia nuo 1199 iki 2499 dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (36)