Londone – veidrodžiai su „Twitter“ (Video)  (2)

Londono drabužių parduotuvėse atsiras specialūs prietaisai, kurie leis pasitarti su draugais socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ neišeinant iš matavimosi kabinos, skelbia britų dienraštis „The Daily Mail“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tweet Mirror“ pavadintą prietaisą sukūrė Nyderlandų kompanija „Nedap“. Tokį prietaisą iš esmės sudaro veidrodis su HD kamera. Jis leidžia pirkėjai ar pirkėjui fotografuotis matavimosi kabinoje ir įkelti nuotraukas į „Facebook“ ir „Twitter“. Draugų komentarus žmogus gaus trumposiomis SMS žinutėmis.

„Nedap“ atstovas pasakojo, kad vienas iš kompanijos inžinierių sugalvojo „Tweet Mirror“ pamatęs, kaip jo sužadėtinė matuojasi vestuvines sukneles, fotografuoja save „Polaroid“ aparatu, kad vėliau galėtų parodyti savo draugėms ir pasitarti. Tiesa, „Tweet Mirror“ prietaisas gali praversti ir tiems žmonėms, kurie nesinaudoja minėtais socialiniais tinklais. Jie gali tiesiog nusifotografuoti įvairiais rakursais ir pasižiūrėti, kaip atrodo su konkrečiais drabužiais.

„Tweet Mirror“ buvo pristatytas Londono prekybos centre „Shepherd's Bush“. Jo kūrėjai artimiausiu metu ketina reklamuoti prietaisą ir kitose drabužių parduotuvėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)