„Google" pristatė mobiliąją vaizdo pokalbių paslaugą (Video)  (2)

Bendrovė „Google“ pranešė pristačiusi „Android“ OS naudojantiems išmaniesiems telefonams skirtą „Google Talk“ paslaugos versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ji suteiks galimybę išmaniųjų telefonų savininkams bendrauti ir balso, ir videopokalbių režimu ne tik tarpusavyje, bet ir su kompiuteriais dirbančiais „Gmail“ pašto vartotojais, įsidiegusiais specialų vaizdo pokalbių priedą.

Pranešama, kad mobilioji „Google Talk“ versija veiks ir 3G bei 4G mobiliojo ryšio tinkluose, ir „Wi-Fi“ ryšio aprėpties zonose. Norint inicijuoti videoskambutį reikės spustelėti vaizdo kameros piktogramą, esančią dešiniojoje „Google Talk“ programos ekrano pusėje šalia vartotojo vardo, sakoma „Google Mobile Blog“ tinklaraštyje.

Pirmieji galimybę įsidiegti mobiliąją „Google Talk“ versiją gaus išmaniųjų telefonų „Nexus S“ savininkai, sakoma pranešime. Tam jie turės atnaujinti savo išmaniojo telefono operacinės sistemos versiją iki „Android 2.3.4“. Vėliau įsidiegti atnaujintą „Google Talk“ galės ir kitų išmaniųjų telefonų, naudojančių „Android 2.3“ ir naujesnes OS versijas, savininkai. Kada ši galimybė bus pasiūlyta plačiajam telefonų su „Android“vartotojų ratui, kol kas neskelbiama.

Šiame vaizdo siužete – mobiliosios „Google Talk“ versijos pristatymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)