Įprastos interneto svetainės išnyks po kelerių metų?  (8)

Jau ne vienerius metus interneto puslapiai yra tapę įprastais mūsų aplinkos atributais. Šiandien jau sunku įsivaizduoti gyvenimą be interneto svetainių lankymo bei kompanijos be savo internetinės atstovybės. Tačiau ar taip bus ir ateityje?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jimas Boultonas, šiuo metu Niujorke veikiančios parodos „Digital Archeology“ kuratorius, teigia, kad ateityje viskas keisis. J. Boultonas specializuojasi interneto svetainių dizaino istorijos bei interneto vystymesi, tad teigia, kad šiuolaikinei tinklo struktūrai liko gyvuoti tik keletą metų. Iki to laiko įprastus interneto puslapius pakeis integruotos socialinės tarnybos.

Štai ką sakė J. Boultonas, duodamas interviu šaltiniui „ReadWriteWeb“: „Po kelerių metų nebus tokio dalyko kaip interneto puslapis. Internete vystantis socialiniams tinklams visi įvykiai kursis apie žmogų, o ne organizaciją.“

Tai yra orientuotas į žmogų, tinklas ims generuoti žmogų dominančių pranešimų srautą. Ir jam daugiau nebereiks daugiau interneto platybėse ieškoti jį dominančios informacijos, prenumeruoti naujienų oficialiuose kompanijų puslapiuose ir bandyti kaip nors sinchronizuoti įvairius naujienų šaltinius.

J. Boultono nuomonė atrodo gana realistiškai, žinant tai, kad socialinių tinklų tarpusavio integracija po truputį įgauna pagreitį. Didelės ir nelabai, kompanijos ir organizacijos sukuria atstovybes socialiniuose tinkluose ir transliuoja jose savo naujienas. O patys tinklai savarankiškai mokosi siūlyti vartotojui jį dominantį turinį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tiptop.lt tinklaraštis
Tiptop.lt tinklaraštis
(1)
(0)
(1)

Komentarai (8)