Pigių skrydžių keleiviams – striukė su didelėmis kišenėmis (Video)  (9)

Ar galima su drabužiu sutaupyti pinigų? Arba nervų, kurių devynios galybės sudeginama tada, kai kartu su bagažu prapuola ten buvę vertingesni daiktai? Su kelionine „Rufus Roo“ striuke turėtų pavykti ir viena, ir kita. Ši striukė turi didžiules kišenes, kuriose telpa ne tik rūbai, asmeninės higienos reikmenys ar knygos, bet netgi ir nešiojamasis kompiuteris.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Striukės sumanytojas Adrianas Oetsas sako, kad į striukės kišenes galima susidėti net iki 10 kg daiktų. Striukę viename iš skrydžių jis yra išbandęs ir pats.

„Striukė pravers tiek keliaujant lėktuvais, tiek traukiniais, tiek apskritai keliaujant, – vardijo Adrianas Oetsas. – Oro uostuose žmonės moka didelius pinigus už bagažą. O jei nešatės daiktus su savimi, už juos nereikės mokėti.“

Už papildomą bagažą oro uostuose tenka nemažai mokėti. Pigių skrydžių bendrovėje „RyanAir“ skraidinti 20 kg lagaminą kainuoja 25-35 svarus, „EasyJet“ – 9-14 svarų. „RyanAir“ teigimu, jų leidžiamame į saloną pasiimti 10 kg lagamine telpa visi savaitei būtini reikmenys.

Naujųjų striukių parduodama apie 1000 per savaitę. Siuvykla Kinijoje jau padidino striukų gamybos apimtis. Striukės siuvamos suaugusiems ir vaikams.

Vaizdo siužetas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)