Šveicarijos ežere – retroamfibijų paradas (Video)  (1)

Šią savaitę Šveicarijoje, Neuchatelio ežere, daugiau nei 50 į amfibijas perdarytų transporto priemonių savininkai ant vandens surengė įspūdingą pasirodymą. Renginys, kai vandenyje pasirodo į amfibijas perdarytos transporto priemonės įvairiose pasaulio valstybėse yra tradicinis ir organizuojamas jau nuo 1987 metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į amfibijas perdaryti automobiliai buvo dekoruoti ryškiomis spalvomis, papuošti vėliavomis ir spalvingais skėčiais nuo saulės.

Britas Paulas Foley vairavo 1960 metų kabrioletą-amfibiją, kuris surengtose varžybose buvo vienintelis automobilis atviru stogu. Tokių transporto priemonių, kokią vairavo britas, pasaulyje buvo pagaminti 3878 egzemplioriai.

Kitas renginio dalyvis Patrickas Amerijckxas valdė tokią mašiną, kokios buvo gaminamos Antrojo pasaulinio karo metu JAV armijai. Patricko vairuojamų sunkvežimių-amfibijų buvo pagaminti 21 147 egzemplioriai.

Renginys, kai vandenyje pasirodo į amfibijas perdarytos transporto priemonės įvairiose pasaulio valstybėse yra tradicinis ir organizuojamas jau nuo 1987 metų. Entuziastų šou jau buvo surengtas Švedijoje, Italijoje, Vokietijoje ir Šveicarijoje. Pranešama, kad 2012 metų renginys vyks Norvegijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
Autoriai: Vaiva Kanarskaitė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)