Gandai: Internete plinta naujos „iPhone“ versijos nuotraukos (Video)  (12)

Šiandien vyks oficialus „Apple“ renginys, kuriame turėtų būti pristatyta nauja telefono „iPhone“ versija. Tačiau dar prieš tai internete ėmė plisti šio įrenginio nuotraukos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svetainės Gizmodo.com.br žurnalistai teigia, kad jiems pavyko gauti kelias naujojo „iPhone“ nuotraukas iš „Foxconn“ gamyklos (jas galite pamatyti čia). Iš pažiūros telefonai atrodo identiški šiuo metu prekyboje esančiam „iPhone 4“, tačiau skiriasi jų modelio identifikavimo numeris – „N90A“. Anksčiau buvo skelbta, kad „Apple“ gali pristatyti pigesnę „iPhone“ versiją (manoma, kad ji vadinsis „iPhone 4S“). Manoma, kad šis įrenginys ir užfiksuotas nuotraukose. Kiek ir kokių įrenginių „Apple“ pristatys, paaiškės šiandien, spalio 4 dieną.

Vokiečių tinklalapio Giga.de dizaineriai užbėgo renginiui už akių ir sukūrė „iPhone 5“ prototipą remdamiesi internete skelbiamais gandais apie jo dizainą. Jų sukurtas telefonas yra trumpesnis ir plonesnis, tačiau platesnis už pirmtaką. Jis turi 4 colių įstrižainės ekraną („iPhone 4“ ekrano įstrižainė yra 3,5 colio), kuris dengia beveik visą priekinį įrenginio korpusą.

Šio telefono korpusas yra aliuminio spalvos, o dangtelio kampai – užapvalinti. Be to, kitaip nei „iPhone 4“, naujajame telefone įmontuotas ne apvalus, o ovalo formos „Namų“ mygtukas. Juo, kaip spėjama, bus galima ne tik įjungti meniu, bet ir „atrakinti“ įrenginį ar vartyti interneto svetainių puslapius. Apie numanomą naujojo gaminio versiją siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašą:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: