Ar norėtumėte gauti dovanų trimatę savo veido kopiją?  (5)

Jei kada nors svajojote dovanų gauti ar patys padovanoti šiurpią dovaną, gali būti, kad jūsų svajonė pagaliau išsipildė – Japonų kompanija kuria ir pardavinėja nepaprastai detalias trimates žmogaus veido kopijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos „REAL-f“ darbuotojai tvirtina, kad jų išrasta technologija leidžia atkurti visus žmogaus veido bruožus ir net menkiausias detales, tokias kaip raukšlės, plaukeliai, kapiliarai ar kraujagyslės. Norėdami sukurti 3D kaukę kompanijoje dirbantys specialistai pirmiausia iš kelių kampų nufotografuoja veidą, kompiuteris tuomet sugeneruoja 3D atvaizdą, o vėliau detalus vaizdas atkuriamas ant specialios medžiagos. Baiminamasi, kad trimatės veido kaukės gali pasitarnauti vagims, mat tai puiki maskavimosi priemonė.

Tiems, kas susigundė įsigyti kiek šiurpoką „REAL-f“ trimatę veido kaukę, teks plačiau atverti piniginę. Viena tokia kaukė kainuoja daugiau nei 10 tūkstančių litų, o kiekvieną papildomą galima įsigyti už beveik 2 tūkstančius. Jei jums reikalinga visos galvos kopija, teks atseikėti apie 15 tūkstančių litų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)