Debiutavo „LG DoublePlay“ telefonas su 2 sensoriniais ekranais  (1)

JAV mobiliojo ryšio operatorė „T-Mobile USA“ ir bendrovė „LG Electronics" pristatė išmanųjį telefoną „DoublePlay". Po jo slankiojančiu pagrindiniu ekranu yra įrengta QWERTY klaviatūra ir papildomas sensorinis ekranas, skirtas greitesnei prieigai prie dažniausiai naudojamų programų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LG DoublePlay“ išmaniojo „variklis“ – 1 GHz taktinio dažnio „Qualcomm Snapdragon“ procesorius, pagrindinio ekrano dydis – 3,5 colių (8,75 cm), pagalbinio – 2 coliai (5 cm), jo raiška – 480 × 320 taškų. Telefone įrengta 5 MP fotokamera su LED blykste, filmuojanti 720p HD formatu. „LG DoublePlay“ įrengti „Wi-Fi“ (802.11 b/g/n) ir „Bluetooth“ bevielio ryšio moduliai, telefoną valdo „Android 2.3“ operacinė sistema.

Abu ekranus galima naudoti atskirai arba derinti vieną su kitu, atsižvelgiant į naudotojo poreikius. Bendrai imant, neįprasti konstrukciniai telefonų formos sprendimai šiais laikais yra tapę retenybe, kadangi daugelis gamintojų vengia eksperimentuoti su naujovėmis ir laikosi pasitvirtinusių komercinių sprendimų. Nežiūrint į tai, galbūt šis gaminys ras nišą tarp vartotojų. Kol kas nėra paskelbta nei prekybos pradžios data, nei numatoma kaina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)