"Youtube" ir "Walt Disney" paskelbė apie partnerystę  (3)

Laikraščio "The New York Times" teigimu, "Walt Disney" studija ir "Google YouTube" ruošiasi greitu metu paskelbti apie susitarimą dėl bendradarbiavimo, kurio metu kino kompanija kurs naują vaizdo turinį ir talpins jį "YouTube" vaizdų platinimo portale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis susitarimu, bendros investicijos į projektą sudarys maždaug 10 – 15 mln. JAV dolerių. Vaizdo medžiaga, kuri bus prodiusuojama kompanijos "Walt Disney", bus demonstruojama tinklapiuose "Disney.com" ir "YouTube". Be naujos vaizdinės medžiagos, kuri bus išskirtinai demonstruojama Internetu, kino kompanija planuoja "YouTube" talpinti vaizdo klipus, kuriuos sukūrė ir operatoriai – mėgėjai.

Abi pusės mano, kad susitarimas bus abipusiai naudingas: "Disney" tikisi padidinti savo auditoriją, pasinaudojant interneto paplitimu ir esant "YouTube" palaikymui, tuo tarpu "Google" vaizdo paslaugų servisas planuoja padidinti savo pajamas iš reklamos, pritraukiant naujus garsius prekės ženklus. Akivaizdu, kad tokios garsios kino kompanijos kaip "Walt Disney" atsiradimas padės padidinti "YouTube" žiūrovų auditoriją pačiais jauniausiais interneto naršytojais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: