JAV kompanija siūlo „hibridinės telefonijos“ paslaugas  (0)

JAV kompanija „Republic Wireless“ pradėjo „hibridinės telefonijos“ bandomąjį "beta" testavimą. Šios technologijos esmė - vienu metu derinamos internetinių (IP) ir mobiliųjų GSM telefoninių tinklų balso skambučių technologijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sistema veikia taip: kol abonentas yra "Wi-Fi" zonoje, ryšys palaikomas IP telefonijos pagalba; jei "Wi-Fi" nepasiekiamas, naudojamas įprastas mobilusis ryšys. Už 19 dolerių per mėnesį siūlomas balso, duomenų ir teksto žinučių perdavimas be apribojimų.

„Republic Wireless“ teigia, kad 60% viso laiko (bent jau JAV), dauguma žmonių praleidžia "Wi-Fi" ryšio zonoje. Todėl galima ženkliai sutapyti, naudojant balso perdavimo internetu (VoIP) servisą. Kompanijos „hibridinė“ sistema veikia automatiškai, todėl vartotojui nereikia perjunginėti ryšio tipo.

Tiesa, yra ir apribojimų. Naudojant įprastą mobilųjį ryšį už 19 dolerių per mėnesį suteikiama 550 minučių pokalbiams, 150 SMS žinučių ir 300 MB duomenų srauto. Naudojantis "Wi-Fi" ryšiu, apribojimų nėra. Be to, šiuo metu galima naudoti tik vieną išmaniojo telefono modelį – specialiai modifikuotą aparatą „LG Optimus“. Šiuo metu „Republic Wireless“ užtikrina tik operatorius „Sprint“.

Ateityje „Republic Wireless“ ketina išplėsti palaikomų įrenginių sąrašą ir sudaryti sutartis su kitomis mobiliojo ryšio kompanijomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)