Beveik kas antras vandeniu sugadintas telefonas įkrito į tualetą  (1)

Didžiojoje Britanijoje atliktas tyrimas atskleidė, kad beveik kas antras vandeniu ar kitu skysčiu sugadintas telefonas iš tiesų patyrė "maudynes" tualete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tyrimo metu buvo apklausta beveik 2 tūkst. mobiliųjų telefonų savininkų, vyresnių nei 18 metų. Jų buvo klausiama apie telefonų saugumą ir draudimą, bei atsargumo priemones naudojantis šiais įrenginiais, skelbia interneto portalas GoodMobilePhones.co.uk.

Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad vandeniu ar kitu skysčiu savo telefoną yra sugadinę beveik trečdalis britų. Vyrai savo telefonus sugadina triskart dažniau, nei moterys. Net 47 proc. vandeniu sugadintų telefonų buvo įkritę į tualetą. O maždaug penktadalis pripažino telefoną aplieję gėrimu. Dar apie 12 proc. telefonų buvo sugadinta atsinešus juos į dušą ar įmetus į vonią – tai rodo, kad šiais laikais žmonės nėra linkę išsiskirti su mobiliaisiais įrenginiais net intymiausiais momentais.

Virtuvės kriauklė atsidūrė ketvirtoje vietoje (7 proc.), o 3 proc. telefonų gadintojų pripažino juos netyčia išskalbę. Tyrimas taip pat atskleidė, kad net 86 proc. britų nebuvo apdraudę savo telefono prieš jį sugadindami. Didžiojoje Britanijoje 61 mln. gyventojų turi daugiau nei 75 mln. telefonų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(2)
(0)
(1)

Komentarai (1)