„Apple“ keis vartotojų 1-osios kartos „iPod Nano“ grotuvus į naujus  (8)

Kompanija „Apple“ pranešė pradedanti vykdyti programą, pagal kurią 1-osios kartos „iPod Nano“ muzikos grotuvai bus keičiami į naujus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Apple“ nustatė, jog retais atvejais 1-osios kartos muzikos grotuvų „iPod Nano“ baterijos gali perkaisti ir sukelti pavojų vartotojų saugumui. Įtakos baterijų perkaitimui gali turėti jų senumas: muzikos grotuvai „iPod Nano“ prekyboje buvo nuo 2005-ųjų metų rugsėjo iki 2006-ųjų gruodžio.

Šis perspėjimas buvo gautas iš vienos „iPod Nano“ baterijų tiekėjų kompanijos, kuri ir atrado šį defektą. Nors pavojus vartotojų saugumui yra dar mažas, su laiku jis vis didėja, sako kompanijos atstovai.

„Apple“ vartotojams rekomenduoja daugiau nebenaudoti 1-osios kartos „iPod Nano“ muzikos grotuvų ir pasinaudoti ką tik pristatyta „iPod Nano“ keitimo programa, kurios metu vartotojų seni „iPod Nano“ grotuvai bus pakeisti į naujus, tačiau tos pačios 1-osios kartos grotuvus su ištaisyta baterijų kaitimo problema. Deja, į naująją „Apple“ vykdomą keitimo programą Lietuva neįeina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Paulius Orinas
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)