Afrika jau turi savo planšetinį kompiuterį (Video)  (3)

Konge prasidėjo vietinės kompanijos VMK sukurto planšetinio kompiuterio „Way-C“ pardavimai. Kol kas įrenginį už maždaug 300 dolerių galima įsigyti tik didžiuosiuose šalies miestuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip, ko gero, reikėjo ir tikėtis, planšetė pagaminta Kinijoje, kadangi Konge tai padaryti nėra galimybių. Prietaiso kainos riba, deja, ne itin daug nutolusi nuo kitų rinkoje jau esančių analogų ir absoliučiai daugumai Afrikos gyventojų yra neįkandama. „Way-C“ turi 7 colių įstrižainės 800 x 480 taškų raiškos sensorinį ekraną, 1,2 GHz taktinio dažnio mikroprocesorių, 512 MB operatyviosios atminties, 4 GB SSD standujį duomenų kaupiklį, "MicroSD" atminties kortelių skaitytuvą, "Wi-Fi" belaidžio ryšio modulį, "MicroUSB 2.0" jungtį ir akselerometrą. Aparato baterijos talpa siekia 4200 mAh.

Planšetiniame kompiuteryje įdiegta operacinė sistema „Android 2.3.3" ("Gingerbread"). Įrenginio svoris siekia 380 g, o dydis – 190 x 117 x 12,5 mm. Vasario viduryje „Way-C“ bus galima įsigyti dar dešimtyje Afrikos valstybių, o taip pat Belgijoje, Prancūzijoje ir Indijoje.

Daugiau apie šią naujovę žiūrėkite tolesniame video:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)