„Microsoft“ uždarys „Windows Mobile Marketplace“ gegužės 9 d.  (0)

Ir toliau bandydama sukoncentruoti visas pajėgas į operacinės sistemos „Windows Phone“ plėtrą, korporacija „Microsoft“ padarė visai logiškai ir ekspertų prognozuotą žingsnį – paskelbta apie netolimoje ateityje uždaromą paslaugą „Windows Mobile Marketplace“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši „Microsoft“ produktų internetinė parduotuvė siūlo programas programinei platformai „Windows Mobile 6.x“, jos veikla pradėta dar 2009 m. spalio mėnesį, kai buvo anonsuota „OS Windows Mobile 6.5“. Vis tik dabar galima konstatuoti, jog el. parduotuvė dideliu populiarumu nepasižymėjo, o tą patį galima pasakyti ir apie pačią „Windows Mobile 6.5“.

Ekspertų teigimu, nemažą dalį „Windows Mobile Marketplace“ nesėkmių lėmė tai, jog jau po metų savo veiklą pradėjo „Windows Phone Marketplace“, kuri siūlo programas naujausiai „Microsoft“ operacinei sistemai „Windows Phone 7“ ir naujesnėms jos versijoms. Tad „Microsoft“ pasiryžo senąją el. parduotuvę uždaryti jau po mėnesio – gegužės 9 d. Tad vis dar turintiems „Windows Mobile“ įrenginių ir jais aktyviai besinaudojantiems šiam įvykiui ruoštis patartina jau dabar.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: